Anda boleh lupakan gout dan menikmati semula makanan kegemaran anda

10/10 pengidap gout telah mencuba produk ini melaporkan penurunan bacaan urid asid

Adakah hidup anda terjejas disebabkan gout ?

Rasa berdenyut
yang amat sakit

Kaki rasa berat

Susah nak bergerak

Pergerakan terganggu

Nak jalan-jalan pun susah

Tak boleh aktif bersukan

Nak pakai kasut pun susah

Tak boleh nak makan sedap

Kena pantas
macam-macam benda

Hati sentiasa gelisah kalau teringat serangan gout boleh datang tiba-tiba!

Kesakitannya memang tak boleh bawa bincang.

Lebih merisaukan kalau tak dibendung dari awal gout juga boleh menyebabkan masalah yang lebih serius

Masalah tekanan darah tinggi

Masalah buah pinggang

Sakit sendi dan otot yang kekal

Kematian

Lebih merisaukan

kalau tak dibendung dari awal

gout

juga boleh menyebabkan masalah yang lebih serius

Masalah tekanan darah tinggi

Masalah buah pinggang

Sakit sendi dan otot yang kekal

Kematian

Jangan biarkan gout memusnahkan
hidup dan masa depan anda

Hasil kajian saintis MARDI ini sangat berkesan
mengurangkan asid urik dan gout.

Jangan biarkan

gout

memusnahkan
hidup dan masa depan anda

Hasil kajian saintis MARDI
ini sangat berkesan
mengurangkan asid urik
dan gout.

Memperkenalkan…

BLACK G LIQUID

Memperkenalkan…

BLACK G LIQUID

3 cara Black G Liquid boleh
membantu pesakit gout

Mengeluarkan asid urik
dengan berkesan

Menghalang keradangan

Mengelakkan asid urik
berkumpul dalam badan

3 cara
Black G Liquid
boleh membantu
pesakit gout

Mengeluarkan asid urik
dengan berkesan

Menghalang keradangan

Mengelakkan asid urik
berkumpul dalam badan

Selepas mengamalkan Black G Liquid kehidupan anda akan jadi lebih baik

Selepas mengamalkan Black G Liquid kehidupan anda akan jadi lebih baik

Dapat berjalan dan bergerak dengan lebih baik

Hidup akan lebih tenang dan gembira sebab dah tak risau pasal gout yang menyerang

Boleh jogging dan buat aktiviti sukan yang anda gemari

Membolehkan anda makan seafood dan daging (makanan kegemaran) tanpa kebimbangan.

Tidak lagi bergantung kepada ubat-ubatan kimia.

Dapat berjalan dan bergerak dengan lebih baik

Hidup akan lebih tenang dan gembira sebab dah tak risau pasal gout yang menyerang

Boleh jogging dan buat aktiviti sukan yang anda gemari

Membolehkan anda makan seafood dan daging (makanan kegemaran) tanpa kebimbangan.

Tidak lagi bergantung kepada ubat-ubatan kimia.

Diperbuat daripada kunyit hitam dan herba terpilih

Kajian menunjukkan kunyit hitam (Kaempferia Parviflora) telah digunakan dengan meluas untuk merawati masalah gout.

(Kertas kajian : Heliyon. 2016 May; 2(5): e00115.Published online 2016 May 24. doi: 10.1016/j.heliyon.2016.e00115)

 

Kajian menunjukkan kunyit hitam (Kaempferia Parviflora) telah digunakan dengan meluas untuk merawati masalah gout.

(Kertas kajian : Heliyon. 2016 May; 2(5): e00115.Published online 2016 May 24. doi: 10.1016/j.heliyon.2016.e00115)

 

Produk ini
telah mendapatkan kelulusan KKM.

MAL17116038TC

Diiktiraf HALAL oleh JAKIM

JAKIM/(S)/(22.00)/ 492/2/ 1 09302/2017

Produk ini
telah mendapatkan kelulusan KKM.

MAL17116038TC

halal_jakim-removebg-preview

Diiktiraf
HALAL oleh JAKIM

JAKIM/(S)/(22.00)/ 492/2/ 1 09302/2017

Mendapat ANUGERAH PRODUK CEMERLANG daripada Persatuan Pengeluar Ubat Tradisional Melayu Malaysia (PURBATAMA)

Hasil kajian saintis MARDI

Kumpulan saintis MARDI yang diketuai Dr Zuraida
yang melakukan R&D ke atas produk
Black G.

Kumpulan saintis MARDI yang diketuai Dr Zuraida
yang melakukan R&D ke atas produk Black G.

Lebih

0

pengguna telah menggunakan produk ini

Lebih

0

pengguna telah menggunakan produk ini

As Seen On TV

Testimoni

Doktor cakap abang takde gout”

Makan seafood dah takde hal”

“Cepat sungguh bacaan turun

Jaminan wang dipulangkan

Jika 60 hari guna tiada penurunan dalam bacaan urid asid kami akan pulangkan duit tanpa banyak soal. Pastikan anda catat bacaan urik asid sebelum dan selepas guna 60 hari.

Jaminan wang dipulangkan

Jika 60 hari guna tiada penurunan dalam bacaan urid asid kami akan pulangkan duit tanpa banyak soal. Pastikan anda catat bacaan urik asid sebelum dan selepas guna 60 hari.

Turunkan asid urik sekarang dan hapuskan gout dari hidup anda!

Dapatkan Black G Liquid sekarang !

Anda disarankan mengambil 2 botol untuk kesan yang maksima. Hanya pembelian 2 botol dan ke atas sahaja akan diberikan Money Back Guarantee.

Basic

RM135

Kombo

RM240

FREE POSTAGE

(Jimat RM30)

Premium

RM600

FREE POSTAGE

(Jimat RM75)

Jaminan kami!
Jangan risau, kalau tak menjadi kami BAYAR 100% KERUGIAN anda kembali

Soalan yang biasa ditanya pelanggan

10/10 pengidap gout menggunakan produk ini melaporkan penurunan dalam bacaan asid urik.

Bergantung kepada badan pelanggan. Setakat ini yang terawal pernah dilaporkan ialah 1 hari selepas guna.

Tiada sebarang kesan sampingan. Cuma mungkin ada tindak balas di tempat yang mengalami sakit. Itu menunjukkan produk sedang membuang asid urik yang ada di situ.

Minum 5ml (1 sudu teh) sehari setiap pagi. Boleh naikkan dos sehingga 10ml sehari jika perlu.

All Rights Reserved. HT Network ResourcesSdn Bhd (Co no:002959214D)
Alamat Perniagaan : 11-1 AWF2, Ampang Waterfront, 98000 Ampang, Selangor.
Tel: 0123455748 | Email: [email protected]

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan.

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager