Untuk pengidap gout yang tak nak bergantung dengan ubat tahan sakit sampai bila-bila.

Impian kurangkan tahap asid urik dalam badan berjaya dengan Formula hasil kajian MARDI

"Sekarang dah lebih tenang sebab gout dah tak datang. Nak jalan pun selesa, nak buat kerja pun senang. Kaki dah tak sakit lagi. Tidur malam lebih lena"

Play Video

Adakah hidup anda terjejas disebabkan gout ?

Rasa berdenyut
yang amat sakit

Kaki rasa berat

Tak boleh aktif bersukan

Susah nak bergerak dan pergerakan terganggu

Nak pakai kasut pun susah

Tak boleh nak makan sedap

Nak jalan-jalan pun susah

Kena pantang
macam-macam benda

Dah cuba macam-macam untuk kurangkan asid urik tapi masih belum berjaya.

Hati sentiasa gelisah kalau teringat serangan gout boleh datang tiba-tiba!

Kesakitannya memang tak boleh bawa bincang.

Lebih merisaukan kalau tak dibendung dari awal gout juga boleh menyebabkan masalah yang lebih serius

Masalah tekanan darah tinggi

Masalah buah pinggang

Sakit sendi dan otot yang kekal

Kematian

Lebih merisaukan

kalau tak dibendung dari awal gout juga boleh menyebabkan masalah yang lebih serius

Masalah tekanan darah tinggi

Masalah buah pinggang

Sakit sendi dan otot yang kekal

Kematian

Jangan biarkan gout memusnahkan
hidup dan masa depan anda

Hasil kajian saintis MARDI ini sangat berkesan
mengurangkan asid urik dan gout.

Jangan biarkan

gout

memusnahkan
hidup dan masa depan anda

Hasil kajian saintis MARDI
ini sangat berkesan
mengurangkan asid urik
dan gout.

Memperkenalkan…

BLACK G LIQUID

Memperkenalkan…

BLACK G LIQUID

3 cara Black G Liquid boleh
membantu pesakit gout

Mengeluarkan asid urik
dengan berkesan

Menghalang keradangan

Mengelakkan asid urik
berkumpul dalam badan

3 cara
Black G Liquid boleh membantu
pesakit gout

Mengeluarkan asid urik
dengan berkesan

Menghalang keradangan

Mengelakkan asid urik
berkumpul dalam badan

Bayangkan selepas mengamalkan Black G Liquid kehidupan anda akan jadi lebih baik

Bayangkan selepas mengamalkan Black G Liquid kehidupan anda akan jadi lebih baik

Dapat berjalan dan bergerak dengan lebih baik

Hidup akan lebih tenang dan gembira sebab dah tak risau pasal gout yang menyerang

Boleh jogging dan buat aktiviti sukan yang anda gemari

Membolehkan anda makan seafood dan daging (makanan kegemaran) tanpa kebimbangan.

Tidak lagi bergantung kepada ubat-ubatan kimia.

Dapat berjalan dan bergerak dengan lebih baik

Hidup akan lebih tenang dan gembira sebab dah tak risau pasal gout yang menyerang

Boleh jogging dan buat aktiviti sukan yang anda gemari

Membolehkan anda makan seafood dan daging (makanan kegemaran) tanpa kebimbangan.

Tidak lagi bergantung kepada ubat-ubatan kimia.

Diperbuat daripada kunyit hitam dan herba terpilih

Kajian menunjukkan kunyit hitam (Kaempferia Parviflora) telah digunakan dengan meluas untuk merawati masalah gout.

(Kertas kajian : Heliyon. 2016 May; 2(5): e00115.Published online 2016 May 24. doi: 10.1016/j.heliyon.2016.e00115)

 

Kajian menunjukkan kunyit hitam (Kaempferia Parviflora) telah digunakan dengan meluas untuk merawati masalah gout.

(Kertas kajian : Heliyon. 2016 May; 2(5): e00115.Published online 2016 May 24. doi: 10.1016/j.heliyon.2016.e00115)

 

Produk ini telah mendapatkan kelulusan KKM.

MAL22096115TC

Diiktiraf HALAL oleh JAKIM

JAKIM/(S)/(22.00)/ 492/2/ 1 09302/2017

Produk ini
telah mendapatkan kelulusan KKM.

MAL17116038TC

halal (1)

Diiktiraf
HALAL oleh JAKIM

JAKIM/(S)/(22.00)/ 492/2/ 1 09302/2017

Menerima banyak Anugerah dalam kajian Black G

Mendapat ANUGERAH PRODUK CEMERLANG daripada Persatuan Pengeluar Ubat Tradisional Melayu Malaysia (PURBATAMA)

Hasil kajian saintis MARDI

Kumpulan saintis MARDI yang diketuai Dr Zuraida
yang melakukan R&D ke atas produk Black G.

Kumpulan saintis MARDI yang diketuai Dr Zuraida
yang melakukan R&D ke atas produk Black G.

Lebih

99,675

pengguna telah menggunakan produk ini

Lebih

99,675

pengguna telah menggunakan produk ini

As Seen On TV

Play Video

Testimoni

Doktor cakap abang takde gout”

“Cepat sungguh bacaan turun

Makan seafood dah takde hal”

“Selepas consume Black G Liquid bacaan asid urik turun drastik. Paling best saya dah berhenti ambil ubat hospital”

“Sekarang dah tek kena gout. Dah boleh makan semua dah

“Alhamdulillah, makanan pantang dah boleh seminggu sekali”

PERHATIAN : Ini bukanlah ubat gout. Produk ini hanya membantu anda mengurangkan paras Asid Urik supaya serangan gout seterusnya dapat dielakkan.

Free Gift istimewa untuk anda yang beli sekarang!

Jangan bertangguh lagi, Tawaran istimewa ini terhad sementara masih ada

Setiap pembelian 2 botol liquid akan dapat Percuma 1 Herba Spray + 1 Stokin Terapi (bernilai lebih RM50)

Setiap pembelian 3 botol liquid akan dapat Percuma 1 EMS Foot Massage + 1 Herba spray + 1 Stokin Terapi (bernilai lebih RM99)

 

EMS Foot Massage

Herba Spray

Stokin Terapi

Percuma Penghantaran dan Barang Sampai Baru Bayar Disediakan Tanpa Caj (Semenanjung)

Turunkan asid urik sekarang dan hapuskan gout dari hidup anda!

Dapatkan Black G Liquid sekarang!

Anda disarankan mengambil 2 botol kerana pengambilan 2 bulan berterusan akan bantu penurunan asid urik yang lebih baik.

Pek Percubaan

Harga Retail RM120

RM118

(Jimat RM2)

Pilihan Pengguna

Pek Cadangan

Harga Retail RM240

RM228

(Jimat RM12)

Pek Lengkap

Harga Retail RM360

RM338

(Jimat RM22)

Antara nikmat yang tiada ternilai harganya ialah kesihatan yang membolehkan kita menjalani kehidupan,
melakukan kerja dan aktiviti harian dengan lancar.
Lebih penting, ia dapat digunakan untuk beribadat dengan sempurna.

“Dulu sakit bahagian pelipat kaki lepas amalkan black g sakit beransur kurang”

“Setakat ni gout dah takda..dah boleh solat terawih dengan baik”

“Sejak guna tak de gout lagi dan dah kurang kencing malam”

Permintaan Tinggi dan Pengeposan Setiap Hari Kecuali Ahad/Cuti Umum

Play Video

Soalan yang biasa ditanya pelanggan

Majoriti pengidap gout menggunakan produk ini melaporkan penurunan dalam bacaan asid urik. Anda boleh buat bacaan sebelum dan selepas untuk melihat perbezaannya.

Bergantung kepada badan pelanggan. Setakat ini yang terawal pernah dilaporkan ialah 1 hari selepas guna. Tapi setiap orang berbeza. Cuma gunakan 60 hari untuk lihat kesan maksima.

Tiada sebarang kesan sampingan. Cuma mungkin ada tindak balas di tempat yang mengalami sakit. Itu menunjukkan produk sedang membuang asid urik yang ada di situ.

Minum 5ml (1 sudu teh) sehari setiap pagi. Boleh naikkan dos sehingga 10ml sehari jika perlu.

Semasa proses penyembuhan, anda elakkan makanan yang mengandungi purin yang tinggi. Setelah anda rasa hilang kesakitan dan paras asid urik dah normal, bolehlah makan seofood atau daging dalam kuantiti yang berpatutan. Jangan berlebihan.

All Rights Reserved © 2022 . Website Design & Manage by Beecarts Network (003085424-W)
Tel: 0183767977 | Email: [email protected]

Products Distributed by Black G Sdn Bhd
Alamat : B25-1 Jalan Reef 1/2 , Pusat Perniagaan Reef,
48000 Rawang, Selangor Darul Ehsan.

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan.

*DISCLAIMER : 

Tiktok is a Registered Trademark of tiktok.com. & Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com.

Produkgout.com is not affiliated with Tiktok.com & Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.